Skip to content

Privacy verklaring

2ACT ZZP Diensten kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van R&H Vakmensen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van  een contactformulier op de website aan 2ACT ZZP Diensten verstrekt. 2ACT ZZP Diensten kan de volgende  persoonsgegevens verwerken:

  • Uw naam (voor- en/of achternaam)
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM 2ACT ZZP Diensten GEGEVENS NODIG HEEFT

2ACT ZZP Diensten verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan 2ACT ZZP Diensten uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit diensten geleverd door 2ACT ZZP Diensten.

HOE LANG 2ACT ZZP Diensten GEGEVENS BEWAART

2ACT ZZP Diensten bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

2ACT ZZP Diensten verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van 2ACT ZZP Diensten worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 2ACT ZZP Diensten gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

2ACT ZZP Diensten maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van 2ACT ZZP Diensten bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan 2ACT ZZP Diensten te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.  2ACT ZZP Diensten heeft hier geen invloed op.

2ACT ZZP Diensten heeft Google geen toestemming gegeven om via 2ACT ZZP Diensten verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@2act.nl

2ACT ZZP Diensten zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek   reageren.

BEVEILIGEN

2ACT ZZP Diensten neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door 2ACT ZZP Diensten verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met  2ACT ZZP Diensten op via info@2act.nl

www.2act-zzpdiensten.nl is een website van 2ACT ZZP Diensten.

2ACT ZZP Diensten is als volgt te bereiken:

Postadres: Welbergweg 43, 7556 PE Hengelo
Vestigingsadres: Welbergweg 43, 7556 PE Hengelo
KvK nr: 71278672
Telefoon: 074-2558020
E-mail: info@2act.nl

Laten we praten over jouw toekomst!

Geef een reactie