Welkom op de website van 2ACT Alberda Elektroservices.

2ACT Alberda Elektroservices is als franchise nemer van de 2ACT independent Experts organisatie een klein maar onafhankelijk inspectiebedrijf, dat zich bezig houdt met inspecties van elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Met deze website willen wij proberen het een en ander uiteen te zetten over het aanbod van onze diensten.

Waarom inspecteren?

Inspecties worden om diverse redenen uitgevoerd. Er kan een wettelijke verplichting zijn zoals de Arbo wet, maar een verzekeraar kan ook een inspectierapport vragen bij het afsluiten van een bedrijfs- of opstalverzekering. Regelmatige controle van de elektrische installatie door een specialist kan tevens een onderdeel zijn van een meerjarenplanning om uw onderhoud te ondersteunen, of gevaarlijke situaties tijdig te signaleren.

Onze meerwaarde voor U.

Als onafhankelijk en specialistisch bedrijf kunnen we, indien gewenst, tegelijkertijd met het uitvoeren van de inspectie het opstellen en beheren van een inspectieplan en/of een meerjarenplanning van u overnemen. Ook is het mogelijk arbeidsmiddelen op te nemen in deze planning. Tot de mogelijkheden behoort ook een inbedrijfname inspectie ter ondersteuning voor een oplevering. Aangezien wij geen installerende werkzaamheden uitvoeren en op geen enkele wijze gelieerd zijn aan installerende bedrijven, kunnen wij een objectieve inspectie aanbieden.

Tevens is 2ACT Alberda Elektroservices is medio 2004 toegetreden tot iKeur, dit is een branchevereniging voor inspectiebedrijven die voorwaarden stellen aan de kwaliteit van het aangesloten inspectiebedrijf en de wijze van inspecteren en rapporteren.

Tot slot!

Mocht u na het lezen van deze website nog vragen hebben neem dan gerust contact op, wij kunnen u dan eventueel persoonlijk informeren of voorzien van een vrijblijvende offerte.

Namens 2ACT Alberda Elektroservices

Andre Alberda

2ACT Alberda Elektroservices.

Fazantenlaan 26
1971 KL IJMUIDEN

telf. 0255-515291
fax. 0255-515291
mobiel. 06-45416373
email. a.alberda@2act.nl

KvK nr. 34197008

Secretariaat

2ACT Independent Experts B.V.
Welbergweg 43
7556 PE HENGELO

telf. 074-2558020
fax. 074-2501009

email. info@2act.nl