Personalia

Naam: C. Wesselink
Functie: Loodgieter / CV-monteur
Vestigingsplaats: Enschede
Geboortedatum: 21 februari 1980
Geslacht: Man
Nationaliteit: Nederlandse

Bekijk hier mijn CV

Opleidingen en Cursussen

LBO Techniek – Diploma
Cursus Installatiemonteur W – certificaat
Cursus Installatiemonteur E – certificaat

Werkervaring

7 jaar – diversen bedrijven
Verschillende functies, onder andere bij defensie en diverse bouwbedrijven. Bij defensie zijn er onder andere opbouwwerkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding tot uitzending. Bij de bouwbedrijven zijn er onder andere installatiewerkzaamheden en tegelwerkzaamheden t.b.v. badkamers uitgevoerd.

 

5 jaar – Loodgieter /C.V. monteur
Het onderhouden en installeren van C.V. installaties. Dit gebeurde zowel bij nieuwbouwwerken, renovatiewerken, klantenwerk en in de utiliteit.Tot de werkzaamheden behoorden onder andere het installeren van:
Vloer en wandverwarming, ketels, zonnepanelen en boilers, afmonteren van sanitair, dakgoten en afvoeren plaatsen, riolering en dakleggen, plaatsen van luchtkanalen en hemelwaters, diverse elektrotechnische werkzaamheden.

 

5 jaar – ZZP – Installatiemonteur
Het installeren,vervangen en onderhouden van installaties in de woningbouw en utiliteit. Hiernaast worden er ook met name particulier complete badkamerrenovaties uitgevoerd. Als installatiemonteur zeer ruime ervaring en breed inzetbaar, klantenwerk, service en onderhoud als ook grote nieuwbouw projecten zijn geen probleem.